Yin yang yoga

Ben je op zoek naar yin yang yoga in Utrecht? Bij Ohlijf kun je elke week een verfrissende groepsles volgen. Ben je niet zo sportief of lenig? Geen probleem. Iedereen kan meedoen.

Yin en Yang kunnen niet zonder elkaar, ze vullen elkaar aan en versterken elkaar. Alles in het lichaam heeft een bepaalde mate van stress (spanning) nodig om gezond te blijven. Dit is yang.

Hatha en slow flow yoga Ohlijf Utrecht West

In balans met yin en yang

Bij yang yoga leg je de focus op spieren, in spanning, stretchen en ritmisch bewegen. Bijna alles wat we doen vanuit beweging is Yang georiënteerd. Daardoor slaan we het yin-element, het ontspannen, vaak over. Door aan beide elementen aandacht te besteden komt ons lichaam en leven meer in balans.

Hatha en slow flow yoga

Tijdens de yin yang yogales wissel ik inspanning en ontspanning met elkaar af. Daarbij gebruik ik de ademhaling als instrument. Ik gebruik verschillende yogastijlen zoals yin yoga, slow flow yoga en de actievere hatha yoga.

Daarbij zorg ik altijd dat iedereen kan meedoen en meekomen. Je hoeft dus niet bang dat te zijn dat de lessen te ingewikkeld en zwaar voor je zijn. Ook niet als je last hebt van rug- nek- of schouderklachten of kampt met een burn-out. Sterker nog: yoga kan deze klachten verminderen. Ik houd rekening met wat jouw lijf aankan. Na mijn les stap je ontspannen maar energiek de deur uit.

In balans met yin en yang-Ohlijf Utrecht West
“Ik noem de yogales van Ingeborg altijd mijn persoonlijke wellnessbehandeling. Ik kom met een druk hoofd en gespannen spieren binnen en wandel helemaal ontspannen weer naar buiten. Heerlijk!”

-Kim-

Wil je eerst ervaren of deze les wat voor je is? Doe dan mee met een gratis proefles

Meteen een les boeken? Dat kan via Momoyoga.com.

Meer informatie

Ik geef de yin yang yogales in mijn studio in Utrecht West (Lombok). Je kunt een 10-rittenkaart kopen die 12 maanden geldig is. De tarieven, het rooster, de precieze locatie en andere informatie vind je op de pagina ‘Praktische info’ . Heb je nog vragen? Neem gerust contact  met me op. Ik help je graag verder.

Rustigere les?

Wil je een les die puur gericht is op ontspanning? Probeer dan mijn yin yogales. Hier besteden we ook wat meer tijd aan meditatie.