Voetmassage en voetreflextherapie

Hormonale klachten, migraine, stress, verdriet of boosheid die vastzit? Boek dan voetreflextherapie bij Ohlijf in Utrecht. Gewoon even lekker ontspannen? Dan kun je een heerlijke eenmalige voetmassage boeken. 

 De voetreflexoloog ziet ziek-zijn als een signaal van een verstoord evenwicht tussen lichaam en geest. Je kunt deze balans gelukkig vaak weer herstellen, zowel lichamelijk al psychisch.

Voetreflextherapie: opheffen blokkades

Voetreflextherapie gaat ervan uit dat alle organen, weefsels, zenuwen en klieren in het menselijk lichaam zijn verbonden met bepaalde reflexgebieden op onze voeten. Door een voetreflexmassage kun je bepaalde blokkades opheffen. Hierdoor kan jouw lichaam zichzelf makkelijker genezen. Je kunt dit ook combineren met yoga-oefeningen die ik gebruik bij yoga als therapie.

In mijn sessies kijk ik niet alleen naar jouw klachten, maar gaan we samen ook op zoek naar waar ze vandaan komen.

Voetmassage helpt bij

Je kunt voetreflexmassage inzetten bij allerlei verschillende klachten.

Staat jouw klacht er niet bij of wil je gewoon een ontspannende voetmassage neem dan gerust contact op. Het is ook mogelijk om deze behandeling te combineren met yoga als therapie.

  • RStressgerelateerde klachten, zoals overspannenheid en burn-out
  • RSpijsverteringsklachten zoals obstipatie/diarree/wisselende stoelgang
  • RHormonale onbalans (denk aan libido/menstruatie/PMS/overgang, kinderwens)
  • RSpier- en gewrichtsklachten, waaronder rug-, nek- en schouderklachten
  • RHoofdpijn en migraine
  • RVermoeidheid en slapeloosheid
  • RAdemhalingsklachten
  • REmotionele klachten zoals vastzittende boosheid, verdriet of angst
  • RRouwverwerking

Intake

Wil je je aanmelden voor voetreflextherapie? Dan krijg je eerst een intake. Daarin vertel je wat jouw klachten zijn en onderzoeken we hoe ik je het beste kan helpen. Voor alleen een ontspannende voetmassage is geen intake nodig.

“Ik nam de voetmassages nadat ik mijn stuitje had gebroken tijdens de bevalling. Een gewone massage deed te veel pijn. Door de voetmassage werd ik weer bewust van de spanningen in mijn lijf en kon ik ze loslaten. De reden om de voetmassages van Ingeborg niet aan te raden is omdat ze dan misschien minder tijd heeft voor de mijne. Veel plezier!”

-Annemaaike-

Wil jij ook een heerlijke voetmassage? Stuur me dan een mail of bel me even.

Vergoeding

Een voetreflexmassage- of therapie wordt bij veel verzekeraars gedeeltelijk of geheel vergoed. Voor informatie over vergoedingen, tarieven en meer, kijk op de pagina ‘Praktische info’.