Prijzen en meer praktische informatie

Hieronder vind je het rooster en de prijzen voor de yogalessen, het tarief voor de voetmassage en meer praktische informatie zoals vergoedingen.

Rooster, prijzen en boeken yogalessen

Yin Yang Yoga - Verschillende yogalessen-Ohlijf Utrecht West

Rooster

Yin Yang yoga: elke dinsdagavond van 19.30 uur tot 20.45 uur
Yin yoga: elke vrijdagochtend van 9.30 uur tot 11.00 uur

Yogalessen zijn geschikt voor alle leeftijden en lichamen Ohlijf Utrecht West

Prijzen en boeken

Je kunt een tienrittenkaart kopen voor 125,-. Die is 12 maanden geldig. De tienrittenkaart koop je via Momoyoga. Daar kun je vervolgens ook je lessen boeken. Dat kan tot vlak voor de start van de les. Annuleren kan tot 4 uur van tevoren.

Locatie

De yogalessen worden gegeven in het Pakhuis. Adres: Bankastraat 116 in Utrecht.

De therapie vindt plaats in mijn studio aan de Surinamestraat 125 in Utrecht.

Behandelingen en Tarieven

Voetmassages
Ontspanningsmassage 45 min € 60,-
Klachtgerichte therapeutische massage 60 min € 70,-

 

Yoga
Groepslessen yoga (zie Momo Yoga) 10 lessen   € 125,-
Yoga als  therapie   75 min € 75,-

 

Psychosociale/Gestalt Therapie i.o.
1 sessie 60-75 min € 65,-

 

Voetmassage 

Ik ben HBO geaccrediteerd bij beroepsvereniging VNRT en bij het RBCZ. Hierdoor worden de voetreflextherapiebehandelingen bij veel verzekeraars gedeeltelijk of geheel vergoed. Voor een overzicht hiervan bekijk: www.vnrt.nl/clienten/vergoedingen/. (Bekijk jouw polisvoorwaarden om te zien of je inderdaad voor vergoeding in aanmerking komt). De vergoedingen worden uit het aanvullende pakket gedaan. Hierdoor wordt het eigen risico niet aangesproken.

Na afloop van de behandeling stuur ik je via mail een factuur. Als je aanvullend verzekerd bent kan je de factuur voor therapeutische behandeling naar je zorgverzekeraar sturen. Je kunt het bedrag direct betalen  -via je betaalapp – of later overmaken op mijn rekening.

Pinnen is niet mogelijk!

De factuur kun je indienen bij jouw zorgverzekeraar.

Intake voetreflex-en yogatherapie

Voor de start van de therapie krijg je eerst een gratis intake. Deze bestaat uit een formulier dat je kunt invullen en daarna een kort gesprek waarin we jouw klacht en hulpvraag in beeld brengen. Na de intake krijg je meteen je eerste consult/sessie. Voor een voetmassage ter ontspanning is geen intake nodig.

Afspraak annuleren

Gemaakte afspraken kunnen minimaal 48 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Niet of te laat geannuleerde afspraken bereken ik door. De eerste keer voor 50% en daarna 100%.

Privacy

Behalve de AVG, zijn de WGBO (Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst) en de beroepscode van mijn beroepsvereniging en van het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) van toepassing op mijn werk. Deze zijn van invloed op de doeleinden waarvoor ik persoonsgegevens vastleg. Bij een behandeltraject zal ik vragen om een handtekening om alle overeengekomen afspraken vast te leggen.

Afspraak maken en locatie

Behandeling en/of consult op afspraak is mogelijk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Je kunt bij Ohlijf terecht voor individuele yoga(therapie) sessies, een ontspannende voetmassage of een traject voetreflextherapie van minimaal 3 sessies.

De therapie vindt plaats in mijn studio aan de Surinamestraat 125 in Utrecht. 

Klacht

Ben je ondanks mijn goede zorg toch niet tevreden over mijn behandeling? Laat het me weten. Samen zoeken we dan naar een oplossing. Elke VNRT therapeut is op grond van de WKKGZ (wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht een klachtenregeling te hebben voor zijn/haar cliënten. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de VNRT of via Wkkgz.

 

Overige gegevens

 

Mail: mail@ohlijf.nl
Telefoonnummer: 06-47976596
KVK: 66403774
Rek.nr. NL41 TRIO0198435207
BTW-ID nummer  NL001785516B31)
Algemene voorwaarden