Ohlijf ‘buiten de deur’  

Zin om mee te gaan?

Jaarlijks geef ik yogalessen tijdens een yogareis in Nepal die Marion Werger organiseert. In het land waar yoga een zeer belangrijke rol in het dagelijks leven speelt geef ik meerdere vormen van yoga op super inspirerende plekken zoals een boeddhistisch klooster en op de flanken van de Himalaya.

De inspiratie die ik tijdens deze reizen inadem verwerk ik in de yogatharapie, voetmassages en yogalessen In Utrecht.

Voor meer info en/of aanmelden ga je naar de website Marionwerger.nl/yogareis-nepal

Langere yogales

Buiten de wekelijkse yogalessen organiseer ik ook een aantal keer per jaar een langere yogales van 2,5 uur waarvoor je je apart kan inschrijven. Dit kan bv een klanksessie zijn of een yogales met een bepaald thema. Houd hiervoor de website en facebook in de gaten of mail voor meer info.

Yin Yoga en bindweefel - Ohlijf Utrecht West
Yin Yoga en bindweefel - Ohlijf Utrecht West

Workshop ‘Tussen wens en werkelijkheid’

Samen met Ireen de Graaf organiseer ik de 3-daagse workshop ‘Tussen wens en werkelijkheid’. Je neemt tijdens de workshop de tijd om stil te staan bij jezelf en je neemt even afstand van de alledaagse beslommeringen. Je komt bij je diepere, soms verborgen, wensen en verlangens én bij je belemmeringen.

Ook organiseren Ireen en ik wandelingen met stilte, yogahoudingen en (coachings) oefeningen.

Voor meer info en/of aanmelden ga naar de website Greenwise coaching.nl

“Mijn meest relaxte moment van de week en even tijd voor mezelf. Altijd een prettige sfeer en afwisselende lessen. Ingeborg geeft heel fijne slow flow/ yin yoga in een klein groepje. Ze houdt rekening met eventuele klachten en is geïnteresseerd in alle deelnemers. Ik ga met veel enthousiasme elke week weer naar deze yogales.”

-Jose-

Volg dan een gratis proefles Yin Yoga

????????????????.